SBI-Pannon Kft.

Nilfisk ONE BLB10P05A-HB15 Basic EU háztartási porszívó fekete

Letölthető dokumentumok:

Termékadatok

KVN128390109

db

1

44.900,-Ft+ÁFA (57.023,-Ft)

Kosárba

Leírás

Nilfisk ONE BLB10P05A-HB15 Basic EU háztartási porszívó fekete.

A Nilfisk One tervezésekor Ön volt az elsődleges szempont. Minden modell az új fejlesztésű, kecses "Könnyű Tárolás" funkcióval és ’A’ energiaosztályba sorolással érkezik. A Nilfisk One egy kicsi, könnyen kezelhető porszívó, ezáltal tökéletes kicsi helyiségek, lakóhelyek takarítására. A még egyszerűbb kezelhetőség érdekében a One család minden tagja Click-fit rendszerrel rendelkezik.
A Nilfisk One család tökéletes választás kicsi lakásokba, vagy második berendezésnek.

A Nilfisk One kínálata a jelen elvárásai alapján kerültek le a tervezőasztalokról. Kompakt mérete elősegíti a könnyű tárolhatóságot a kezelhetőséggel, teljesítménnyel vagy stílusossággal kapcsolatos kompromisszumok nélkül!

A jelenkor sajátossága a lakóterek zsugorodása, aminek következtében minden tér és terület egyre értékesebbé válik. A Nilfisk One sorozat kialakításakor ez a tény kiemelt fontossággal bírt. A gépek kis mérete nagyban megkönnyíti a tárolást, a speciálisan kialakított tárolóöv pedig a gégecső masszív és helytakarékos elhelyezését teszi lehetővé.

Rengeteg időt felszabadít, ha egy pici méretű berendezés olyan tisztítási teljesítményt biztosít, amit csupán egy nagyobb méretű géptől várhatna el. Az egyszerűen használható szívóerőszabályzó lehetővé teszi, hogy egy könnyed mozdulattal a munkafolyamathoz szükséges mértékű legyen a szívóerő, a porszívó tartozéktárolója, a porzsák-telítettségvisszajelző és a könnyű manőverezhetőség pedig eddig nem látott mértékben egyszerűsíti le a háztartási porszívózási feladatot.

Ahogy az elvárható a ONE család teljesítmény és energia-felhasználási mutatói is felülmúlhatatlanok:

    EPA10-es és HEPA13-as szűrők gondoskodnak a szennyeződésmentes kimenő levegőről (a ’Clean Air’ és a ’Prime’ modellek HEPA13-as szűrővel rendelkeznek)
    ’C’ osztályú porfelszívás szőnyeg-, és a’A’ osztályú keménypadló felületről
    ’C’ osztályú emissziós mutató (’A’ osztályú besorolás a ’Clean Air’ és a ’Prime’ modellek esetében)
    ’A’ energiaosztályba sorolás a minimum 500 óra élettartamra tervezett 700 wattos motornak köszönhetően

Mindezek tetejébe 6 különböző szín áll rendelkezésre, a lakótér színeihez igazíthatóan.

A Nilfisk One porszívócsalád megszületése egy újabb példa a Nilfisk által közvetített modernitással ötvözött minőségi mérnöki munkára.

Nilfisk – Gondolunk Önre és a bolygóra

        könnyű tárolhatóság – ennek az apró gépnek a tárolása nem okozhat gondot. Egyszerűen tekerje a csövet a gép köré, és már be is fér a legkisebb tárolóba is.
        kis méret & könnyű kezelhetőség – egyszerű manőverezhetőségével lehetővé teszi a legszűkebb terekben való munkavégzést is
        tisztítási teljesítmény – ’C’ osztályba sorolás szőnyeg felületen, ’A’ osztályú teljesítmény kemény padlón
        energiatakarékosság – ’A’ energiaosztályú besorolásának köszönhetően akár 50%-al csökkenthető az éves energiafelhasználás