SBI-Pannon Kft.

Nilfisk Park Ranger 2150 - Lombszívó adapter

Leírás

Műszaki adatok:

A lombgyűjtő tartály térfogata, l  920
Szívási szélesség, mm 1000
Lombszívó adapter hatósugara, mm  5000
Billenési magasság, mm 600
Hidraulikus billentési funkció

 

Zöldterület gondozás
A lombszívó adapter hatékonyan takarít lombhullás és sövényvágás után.
Ideális parkosított területeken

Parkokban ideális - a lombszívó adapter hatékonyan takarít lombhullás és sövényvágás után. Hatásos szívási szélessége egy méter, de nehezebben elérhető helyeken, mint például kőfalazat mögött, vagy díszítő jellegű mini-sövények körül használható maga a lombszívó adapter is.

A lombszívó adapter öt méterre ér el, és egy tartókarhoz van rögzítve, hogy csökkentse a kezelőre jutó terhelést - ezért igen könnyű vele a munkavégzés. Az összes levél fel lesz darabolva, komposztálásra készen, és egy lombgyűjtő tartályba kerül, ahol egy finom rácsszűrő akadályozza meg a szétszóródását. A finom por hátul léphet ki, a kezelőtől távol.

A lombgyűjtő tartályt közvetlenül a komposztáló dombra lehet üríteni a hidraulikus billentő funkció segítségével, de a billentés előtt nincs szükség a szívótömlő leválasztására. A lombgyűjtő tartály egy könnyű alumínium szerkezet, amely három részre bontható. Ebből következően nagyon könnyen kezelhető - még egy személy számára is.

A lombgyűjtő tartály alsó része egy billenő plató, amely használható homok, talaj, vagy kavics szállítására, amikor önállóan alkalmazzák. (lásd a  billenő plató oldalt.)

Gyors tartozékcsere

A Park Ranger 2150 esetében egy tartozék cseréje egy másikra kevesebb mint 4 perc alatt elvégezhető - nincs szükség szerszámra!

Galéria