SBI-Pannon Kft.

Nilfisk VL500 75-2 EDF száraz-nedves porszívó dupla szűrő rendszerrel

Termékadatok

KVN107405164

db

1

275.577,-Ft+ÁFA (349.983,-Ft)

Kosárba

Leírás

Nilfisk VL500 75-2 EDF száraz-nedves porszívó dupla szűrő rendszerrel

A száraz-nedves porszívózás jövője

A száraz-nedves porszívók VL 500 sorozata kiváló teljesítményt és megbízhatóságot nyújt, és alacsony üzemeltetési költséget biztosít a felhasználók számára. Ugyanakkor a napi tisztítási feladatok könnyebben, gyorsabban és biztonságosabban elvégezhetők.

A VL500 ideális hotelek, takarítócégek, intézmények, kiállítások, konferencia központ, középületek, termelő és gyártó üzemek számára. A strapabíró szűrő felszereltség egyszerű kezelést biztosít, akár száraz vagy nedves felszívási feladatok egy időben történő használata esetén is. Minden szűrő speciális, maximális teljesítmény nyújt száraz és nedves alkalmazáskor. A speciális dupla szűrő rendszer szűrőcsere nélkül alkalmassá teszi a VL 500 berendezést minden olyan környezetben, ahol száraz-nedves felszívásra van szükség. A VL 500 különleges megjelenése és jellemzői a Nilfisk felhasználó partnerek igényei alapján lettek fejlesztve, és 35, 55, 75 literes tartállyal kaphatók.

    A szűrők könnyen cserélhetők, a billenthető motorfej védi a gépet és gyorsabbá teszi a munkafolyamatot
    A dupla szűrőrendszer alkalmassá teszi a gépet száraz és nedves felhasználásra egyaránt, anélkül, hogy a szűrőt cserélni kellene
    MultiFit gégecső csatlakozó, koracél hosszabbító cső, tartozéktároló és felszívó fej tartó