SBI-Pannon Kft.

Notrax 463 Skywalker HD ESD moduláris álláskönnyítő szőnyeg, m2-re, fekete, gumi

Termékadatok

NOT-463S0000BL

m2

1

73.402,-Ft+ÁFA (93.221,-Ft)

Kosárba

Leírás

Notrax 463 Skywalker HD ESD moduláris álláskönnyítő szőnyeg, m2-re, fekete, gumi.

Szőnyeg, amely enyhíti az állás okozta fáradást, serkenti a vérkeringést és csökkenti a stresszt az alsó végtagokban, a lábszárban és az izomcsoportok között. A statikus elektromosság elnyelésére szolgáló szőnyeg. Megakadályozza a kellemetlen kisüléseket Notrax álláskönnyítő szőnyeg Szőnyeg, amely enyhíti az állás okozta fáradást, serkenti a vérkeringést és csökkenti a stresszt az alsó végtagokban, a lábszárban és az izomcsoportok között. A statikus elektromosság elnyelésére szolgáló szőnyeg. Megakadályozza a kellemetlen kisüléseket és védi a berendezéseket. Ergonomikus buborékminta. Ipari igénybevételre, száraz környezetben.

A 91 cm x 91 cm nagyságú nagy teherbírású gumilapok könnyen összeszerelhetők nagy területek vagy egyes munkahelyek lefedésére. Ergonómiai előny a 13 mm vastag, buborékmintás munkapadon, a maximális fáradtságcsökkentés érdekében száraz ipari környezetben.

A szőnyeg alsó oldalán 30 cm x 30 cm szelvényű szerszámrács teszi a további testreszabást gyorssá és egyszerűvé. A rögzíthető ferde élek megakadályozzák a botlást, és lehetővé teszik a belső és külső sarkokat.

R9 csúszásállósági osztály a DIN 51130 szerint. Statikus disszipatív természetes gumi keverék. Megfelel az IEC61340-4-1 szabványnak (DIF kategória), a mért ellenállás Rg 10⁶ - 10⁹ Ω, Rg 10⁶ - 10⁹ Ω.

Galéria