SBI-Pannon Kft.

Kiehl prisma steinprotektor kőimpregnáló szer 5 l

Termékadatok

KI-J210605

kanna

1

18.413,-Ft+ÁFA (23.385,-Ft)

Kosárba

Leírás

Kiehl prisma steinprotektor kőimpregnáló szer 5 l   1 karton/ 2 kanna

Ápoló diszperzió, amely High-Speed géppel polírozva, magas fényű, strapabíró és járhatóságbiztos felületet képez. A Prisma Steinprotektor-ral védett felület szennytaszító és kopásálló. A mechanikus hatások miatti kopás, helyenkénti spray-szóró eljárással kijavítható. A kitaposott részeket magas fordulatú géppel távolíthatjuk el. Az ápolóréteg alaptisztítás nélkül, egy intenzív takarítás keretein belül is eltávolítható, ezáltal a drága és időigényes alaptisztítás szükségtelenné válik.

Minden nedvszívó, természetes- és műkő felületen, mint pl. márvány, gránit, betonpadlók és travertin használható. Nem alkalmas finomszemcsés burkolatok és magasfényű kőfelületek ápolására.

Sikeres alaptisztítás és száradás után a terméket higítatlanul pl.: egy lapos moppal vékonyan vigyük fel a felületre, a termék mop huzatba való beszáradását kerüljük el, felhasználás után a kannát azonnal zárjuk le.

A padlóburkolat nedvszívó képességétől függően, 30 percenkénti ismétléssel 2 – 3 réteg felvitele. A szer túl vastagrétegű felvitelével nem jól járható felület keletkezhet, ezért igyekezzünk a szert vékonyan és egyenletesen felvinni.

1 – 2 réteg felvitele 30 percenkénti ismétléssel.

A szert 1:1 arányban hideg vízzel hígítani, szóróflakon és magas fordulatú gép (kb. 1000 ford./perc) segítségével eldolgozni.

A megszáradt ápolófilmet polírozással, magas fordulatú géppel (kb. 1000 ford./perc) és Multi-Disc-kel tömöríthetjük.

Első ápolás: 25 ml / m² rétegenként
Utókezelés: 25 ml / m² rétegenként
Spray-szóró eljárás: 1,5 ml / m²