SBI-Pannon Kft.

Kiehl impran impregnáló szer 2,5 l

Termékadatok

KI-J210465

doboz

1

25.901,-Ft+ÁFA (32.894,-Ft)

Kosárba

Leírás

Kiehl impran impregnáló szer 2,5 l.    1 karton/4 doboz

Az Impran egy felhasználásra kész, oldószertartalmú impregnálószer. A felhasznált oldószerek aromás szénhidrogén vegyületeket nem tartalmaznak. Az Impran mélyen behatol a kő pórusaiba és kapillárisaiba. A gyors száradást követően azonnal lépésálló. A kő szívóképességének megfelelően 1 – 4 réteg szükséges a telítettségig. Víz- és olajtaszító hatását a száradási folyamat során fejti ki. 48 óra elteltével az Impran teljesen megszilárdul és már terhelhető is. Az Impran nem befolyásolja a kő páradiffúziós képességét. Az Impran-nal kezelt kőfelületek megőrzik természetes külalakjukat, hosszantartó védelmet nyújtanak. Általános szennyeződések, mint a zsír és olaj nem tudnak a kőbe jutni, így könnyen eltávolíthatóak. Az Impran alkáli- és UV-álló és gátolja a só kirakódást, moha- és algaképződést, penész kialakulását, ill. véd az időjáras és fagyok lehetséges káraitól. Az Impran-nal impregnált felületek lépésbiztonságot biztosítanak, amiről DIN 51130 szakvélemény áll rendelkezésre.

Alkalmas új vagy régi alaposan megtisztított, gyanta- és zsírmentes, porózusos vagy szívóképes természetes-, mű- és kerámiakő, mint pl. gránit, porfír, gneisz, márvány, homokkő, agglomerát, betonkő, klinker, agyagtégla, beton- és betonburkolatok impregnálására.

Felhasználhatjuk + 5°C és + 25°C között. 1 óra után lépésálló. A száradási idő, a teljes terhelhetőségig max. 48 óra, + 20°C-on, 65%-os páratartalomnál. Az Impran-t higítatlanul öntsük a felületre és egy laposmoppal azonnal vékonyan, egyenletesen terítsük szét. A felület szívóképességétől függően 1 – 4 bevonat szükséges kb. 30 percenként. A maradék Impran-t, ami 15 perc alatt nem szívódik fel, egy gumilehúzóval teljesen távolítsuk el a felületről. Ami még a felületen marad, oszlassuk szét egy száraz moppal. 24 órás száradási idő után a ragacsos maradványok a felületről már nem távolíthatóak el!

Kőimpregnálás: 5 – 500 ml / m² a felület szívóképességének megfelelően.