SBI-Pannon Kft.

Kiehl legnodur brillant önfényező bevonó szer faburkolatra 5 l

Termékadatok

KI-J220407

kanna

1

48.433,-Ft+ÁFA (61.510,-Ft)

Kosárba

Leírás

Kiehl legnodur brillant önfényező bevonó szer faburkolatra 5l. 1 karton/2 kanna

Lakkszerűen száradó, lágyító nélküli PU-diszperzió. Magas szilárdanyagtartalmának köszönhetően egy strapabíró, könnyen tisztítható védőfilmet képez. A bevonat utóápolása száraz tisztítás után történik.A védőfilm eltávolítása nedves alaptisztítással nem lehetséges.

Fémsó- és lágyítómentes műanyag diszperziók, polietilén-viaszok, vízbázisú oldószerek.
pH-érték (koncentrátumban): kb. 8

Eredeti fafelületekre, melyeket fa olajokkal (pl. Kiehl-Eco-Refresher) vagy védőréteggel ápoltak. Továbbá használható bevonatolt elasztikus padlóburkolatokra. Nem alkalmazható olyan fafelületeken, amelyet oldószervax-szal kezeltek.

Az első felhasználás előtt teszteljük le a szert a felület egy kevésbé szembetűnő részén! Kifogástalan optikai megjelenést csak tiszta, szakszerűen előkészített felületen garantál a termék.

A parketta felületeket (olajozott, lezárt, már bevonattal ellátott) a bevonatolás előtt szárazra kell tisztítani (Kiehl-Legno-Pad). A port el kell távolítani a felületről. Az új bevonatolható rugalmas burkolatokat Torvan-Koncentrátummal (100 ml-t 8 liter vízbe) intenzíven tisztítjuk. A már bevont rugalmas padlóburkolatokon alaptisztítást kell végezni, pl. Veroclean-nel (3 litert 8 liter vízbe). A már KiehlLegnodur-ral bevont rugalmas padlóburkolatokon egy Kiehl-LegnoPad-del száraz tisztítás történik.

Kb. 300 ml-t higítás nélkül vigyünk fel egyenletesen, kb. 10 m² felületre és azonnal törléshez használt szőrmedarabbal vagy laposmoppal terítsük szét, egymást egyenletesen átfedő sávokban. Lendületesen, egymást átfedő sávokban kell dolgozni. A felület igénybevételétől függően 1 – 2 réteget vihetünk fel, kb. 90 perces várakozási idővel. Csak száraz rétegek képeznek strapabíró ápolóréteget.

A munkaeszközöket vízzel tisztíthatjuk.

Bevonás: 30 ml / m² rétegenként