SBI-Pannon Kft.

Kiehl eco refresher vízbázisú filmképző faápolóolaj 5l

Termékadatok

KI-J221605

kanna

1

52.578,-Ft+ÁFA (66.774,-Ft)

Kosárba

Leírás

Kiehl eco refresher vízbázisú filmképző faápolóolaj 5l.   1karton /2 kanna

Szabadalmazás alatt lévő egyedülállóan új termék. A fa fajtájának vonásait kihangsúlyozza. Matt fénnyel száradó, parfümmentes, pigmentmentes, oxigénre megszilárdul, levegöző szellőző tulajdonsága van, polírozható. Könnyen kezelhető, filmképző, jól tömít, mosható és 2 – 3 nap megszilárdulási idő után járható lesz. Megfelel a DIN EN 71-3 szabvány technikai követelményeinek (nehézfém-mentes), oldószer-mentes. A megszilárdulási idő után a további ápolás Kiehl-Legnodur-ral ajánlott.

Növényi olaj komponensek, vaxok, nem ionos tenzidek < 5%, nehézfém-mentes szárazanyag.
pH-érték (koncentrátumban): kb. 8

Minden európai fafajta ápolására. A nyers egzotikus fákon csak azután alkalmazzuk, hogy elöbb leteszteltük, hogy miként reagál a szerre. Minden eredeti fafajta mint pl. parketta, deszka, ipari parketta, UV-olajozott parketta, lépcsők, OSB-lapok, enyvezett fa, alapolajozására ill. utólag olajjal bevonására használható. Nem alkalmazható zárt, bevonatolt vagy vaxolt fafelületen.

Kifogástalan tapadást és optikai megjelenést csak zsír-, vax-, szilikon, pormentes és bevonatlan fafelületen garantál a termék. A padlóburkolat hőmérséklete 10°C és 25°C között legyen. Alkalmazás előtt jól rázzuk fel.

Igény esetén a részletes leírás megrendelhető.

génybevett faburkolatokat elsőként egy gépi száraz tisztítással kell megtisztítani (egytárcsássúrológép, szívókoszorú, (por)szívó, Kiehl-Legno-Pad). A tisztítás során a gépet spirál alakban mozgassuk mindaddig, amíg a felületet egyenletesen meg nem tisztítottuk, míg a lerakódott szennyeződéseket a pórusokból ki nem oldottuk, egészen a felület optimalizálásáig. Végezetül a maradék finom port nedves tisztítókendővel töröljük fel.

Higítatlanul alkalmazzuk. Kb. 200 ml-t vigyünk fel a megtisztított felületre és kb. 10 m²-en azonnal, törléshez hasztnált ruhadarabbal vagy laposmoppal egyenletesen vékonyanterítsük szét, egymást átfedő sávokban. A felület igénybevételétől függően 1 – 2 réteget vihetünk fel, legalább 2 órás várakozási idővel.

Az olajréteget száradás után 24 órán belül polírozással, egytárcsás súrológéppel (kb. 150 – 1000 ford./perc), Multi-Disc-kel tömöríthetjük és fényesebbé tehetjük.

A munkaeszközöket vízzel tisztíthatjuk.

Alapolajozás: kb. 50 ml/m², a fafelület nedvszívó képességétől függően
Utólag olajjal bevonás: kb. 20 ml/m², a fafelület nedvszívó képességétől függően