SBI-Pannon Kft.

Kiehl Ambital eco kocentrátum ápoló tisztítószer 1l

Termékadatok

KI-J300802

flakon

1

3.577,-Ft+ÁFA (4.543,-Ft)

Kosárba

Leírás

Kiehl Ambital eco kocentrátum ápoló tisztítószer 1l.

Öko-tisztító-, ápolószer

A forradalmian új öko-tisztító-, ápoló Ambital-eco-Koncentrátum, kitűnő padlóápolást és környezetkímélő tisztítást biztosít. A felületen önfényező ápolófilmet képez. Az Ambital-eco-Koncentrátum csíkmentesen szárad és csúszásgátló összetevőkkel rendelkezik. A száradás során a padló síkossága eléri a DIN 18032 második részében meghatározott 0,4 és 0,6 µ közötti értéket, (az FMPA Baden-Württemberg, Otto-Graf intézet által bevizsgált) így eleget tesz a sportcsarnokok, sportlétesítmények elvárásainak, ezért különösen alkalmas ezen felületek tisztítására és ápolására. A környezetkímélő összetevőinek köszönhetően az Ambital-eco-Koncentrátum megfelel "Az Európai Unió Öko-címke" kritériumoknak.
Összetevők (a 648/2004/EK alapján)

Nem ionos tenzidek 5 – 15%, vízbázisú oldószerek, ápolóadalékok, illatanyagok, élelmiszer színezékek.
pH-érték (koncentrátumban): kb. 7,5
pH-érték (felh. kész oldatban): kb. 7,5
Felhasználási terület

Minden vízálló, kemény és elasztikus padlóburkolaton, pld. PVC, linóleum, gumi, polyolefin, márvány, betonkő, epoxigyanta ill. bevonatoláson használható.
Felhasználás

1 adag (adagolófej) = 25 ml

Napi tisztítás (felmosás / gépi vizes tisztítás):
1 adag 8 liter hideg vízhez vagy Kiehl adagolórendszeren keresztül 1:320. Enyhébbtől közepesen erős szennyeződésnél ½ adag is elegendő.

Polírozás:
Alkalmankénti polírozás esetén (kb. 1000 ford/perc) az ápólófilm tömöríthető, a cipőtalpak által keletkezett nyomok megszüntethetőek és a strapabírás növelhető.