SBI-Pannon Kft.

KIehl Powerfix savas tisztítószer 10l

Termékadatok

KI-J400510

kanna

1

17.605,-Ft+ÁFA (22.358,-Ft)

Kosárba

Leírás

KIehl Powerfix savas tisztítószer 10l.

Erőteljes, foszforsav tartalmú alaptisztító. Eltávolítja a mésztartalmú lerakódásokat és rozsdát a belső és külső falakon, padló- és egyéb felületeken. Ha savra érzékeny felületen alkalmazzuk, maradandó sérülések keletkezhetnek a felületen. Rövid idő alatt felhabosodik, ami arra utal, hogy a tisztítószer aktívan oldja a meszet. Alaposan, anyagkímélően tisztít, kellemes illatú.
Összetevők (a 648/2004/EK alapján)

Nem ionos tenzidek < 5%, szerves és szervetlen savak, korróziógátló anyagok, illatanyagok, színezőanyagok (Methylpropanal, Citronellol, Amyl cinnamal).
pH-érték (koncentrátumban): kb. 0,5
pH-érték (felh. kész oldatban): kb. 1
Felhasználási terület

Felhasználható minden sav- és vízálló felületen és használati tárgyon, uszodákban, szaniter- és mosóhelyiségekben, mint pl. kerámia fali- és padlócsempén vagy burkolaton ill. WC-csészén. Alkalmas továbbá kőburkolatok, klinker, gránátkő és kvarcit lesavazására. A savérzékeny felületeket, különösen a fémfelületeket, mint pl. nemes acél, alumínium, stb. a szertől, annak oldatától ill. kipárolgásaitól védeni kell. Nem alkalmas krómozott vagy nem krómozott réz felületekre, zománcozott felületre, WC-ülőke-/ fedővel, műanyag választófalakra, savérzékeny természetes- és műkőre.
Felhasználás

Az első alkalmazás előtt a szert tesztelni kell egy kevésbé szembetűnő részen, hogy miként reagál arra. A tisztítóoldatot ne hagyjuk beszáradni. Azokban a termekben/szobákban, amelyekben használtuk a szert, a takarítás alatt és után is szellőztetni kell.

Alaptisztítás / lesavazás:
A szennyeződés mértékétől függően 2 – 4 litert 8 liter hideg vízhez. Extrém lerakódások esetén higítatlanul pontról pontra használjuk. A tisztítandó felületet elsőként tiszta vízzel nedvesítsük be. A Powerfix oldatot terítsük szét a padlóburkolaton, egytárcsás súrológéppel és kefével súroljuk, majd rövid hatóidő után tiszta vízzel alaposan öblítsük le.

Habtisztítás:
A habpisztoly adagolótartályát higítatlan Powerfix-szel töltsük fel. A szelepet állítsuk be 1:4 – 1:10-ig. Habosítsuk be a felületet. Kb. 10 percig hagyjuk fenn, majd bő vízzel mossuk le.

A szakszerűtlen alkalmazásért és az abból keletkező károkért felelősséget nem vállalunk.
Anyagszükséglet

Alaptisztítás/lesavazás: 100 ml / m²
Habtisztítás: 50 ml / m²