SBI-Pannon Kft.

Kiehl SanEco szaniter tisztító koncentrátum 1l

Termékadatok

KI-J401507

flakon

1

8.179,-Ft+ÁFA (10.387,-Ft)

Kosárba

Leírás

Kiehl SanEco szaniter tisztító koncentrátum 1l

Szaniter tisztítószer friss illattal

Gyorsan ható, szaniter karbantartó tisztítószer hosszan tartó friss illattal, mészkőlerakódások és ehhez kapcsolódó szennyeződések gyors eltávolítására. A vízlepergető hatás megakadályozza a már megtisztított felületeken a mészszerű lerakódásokat. A savak egy egészen új társításának köszönhetően rendkívül hatékony. A környezetkímélő kialakítás által a Kiehl-SanEco-koncentrátum elnyeri az "EU Margaréta" ökocímkét.
Összetevők (a 648/2004/EK alapján)

Anionos tenzidek < 5%, nem ionos tenzidek 5 – 15%, szerves savak, vízbázisú oldószerek, színezőanyagok, illatanyagok.
pH-érték (koncentrátumban): kb. 1
pH-érték (felh. kész oldatban): kb. 2
Felhasználási terület

Szaniter területen minden sav- és vízálló felületen és használati tárgyon alkalmazható mint pl.: mosdókagyló, fürdő- és zuhanyzókád, WC-csésze tetővel, keretezett választófalak, tükör, csempe és armatúrák. Zománcozott, kerámia, üveg, alumínium, sárgaréz, króm, nemesfém, műanyag és lakkozott felületeken egyaránt felhasználható. Nem alkalmazható mésztartalmú felületeken mint pl.: márvány és betonkő.
Felhasználás

1 adag = 40 ml

A felhasználásra kész oldat előkészítése:

    Az 500 ml-es szóróflakont a jelölésig tölteni hideg vízzel, majd egy adag (adagolófejnyi) Kiehl-SanEco koncentrátumot az adagolóflakonból hozzáadni.
    Az 500 ml-es szóróflakont a jelölésig tölteni hideg vízzel, majd egy adag Kiehl-SanEco koncentrátumot (1 pumpálás) Kiehl adagolórendszer segítségével (pl.: DosiExpress) hozzáadni.
    Az 500 ml-es szóróflakont Kiehl adagolórendszer segítségével (pl.: DosiJet, DosiStation) feltölteni.
    80 ml-t (2 adagot) adni 8 liter hideg vízhez.

A felhasználási területnek megfelelően habképzőfejet vagy szórófejet alkalmazunk.

Napi takarítás habszóró eljárással:
A felhasználásra kész oldatot a felületre, kendőre vagy nem karcoló szivacsra visszük fel, majd a felületet megtisztítjuk. Rövid hatóidő után vízzel alaposan leöblítjük.

Napi takarítás szóróflakonból:
A felhasználásra kész oldatot a WC-csészébe vagy piszoárba spricceljük, WC kefével tisztítunk, majd rövid hatóidő után alaposan leöblítjük.

Egy- vagy kétlépcsős eljárással is alkalmazható.

Felülettisztítás: 0,4 ml / m²