SBI-Pannon Kft.

Kiehl DuocidEco szaniter tisztító narancs illattal 1l

Termékadatok

KI-J401801

flakon

1

1.731,-Ft+ÁFA (2.198,-Ft)

Kosárba

Leírás

Kiehl DuocidEco szaniter tisztító narancs illattal 1l

Szaniter tisztító narancs illattal
Tulajdonságok

Narancs illatú szaniter tisztítószer tartós friss illattal. Mész- és kozmetikai cikkek mararadványainak gyors és higiénikus eltávolítására szaniter felületeken. A Duocit-eco rendszeres használata megakadályozza a mész-szerű larakódásokat és kíméli a megtisztítandó anyagokat és felületeket. A környezetkímélő kialakítás által a Duocit-eco elnyeri az "EU Margaréta" ökocímkét.
Összetevők (a 648/2004/EK alapján)

Anionos tenzidek < 5%, nem ionos tenzidek < 5%, szerves savak, vízbázisú oldószer, színező- és illatanyagok.
pH-érték (koncentrátumban): kb. 2
pH-érték (felh. kész oldatban): kb. 3
Felhasználási terület

Szaniter területen minden vízálló felületen és használati tárgyon alakalmazható mint pl.: mosdókagyló, fürdő- és zuhanyzókád, WC-csésze tetővel, keretezett választófalak, tükör, csempe és armatúrák stb. zománc, kerámia, üveg, alumínium, sárgaréz, króm, nemesfém, műanyag és lakk-ból. Nem alkalmazható mésztartalmú felületeken mint pl.: márvány és betonkő.
Felhasználás

Felülettisztítás / törlés:
A szert hígítatlanul, nedves kendővel vagy nem karcoló szivaccsal vigyük fel, dolgozuk át a felületet, majd bő vízzel öblítsük ill. töröljük le. WC csészék tisztításánál a tisztítószert hígítatás nélkül spricceljük a perem alá, a WC-kefével dolgozuk át és rövid hatóidő után öblítsük le

vagy

1 – 2 spricnit adunk 4 – 8 liter hideg vízhez. Az oldatot szivaccsal, kendővel vagy mophuzattal vigyük fel és dolgozzuk szét, majd tiszta vízzel öblítsük ill. töröljük le.

Felülettisztítás/törlés: 1 – 5 ml / m²