SBI-Pannon Kft.

KIehl AciDés savas tisztítószer 1l

Termékadatok

KI-J401901

flakon

1

2.520,-Ft+ÁFA (3.200,-Ft)

Kosárba

Leírás

KIehl AciDés savas tisztítószer 1l

Folyékony savas fertőtlenítő-tisztítószer

Felhasználásra kész fertőtlenítő-tisztítószer minden vizes helyiség gyors fertőtlenítéséhez és mészlerakodások-, kozmetikumok-, és szappanmaradványok eltávolítására. A VAH-DGHM irányelvei és az EN-normák alapján bevizsgálva. Aldehidmentes. A Kiehl-AciDés az újszerű hatóanyagkombinációnak köszönhetően kivételesen rövid hatásidővel rendelkezik. Ez lehetővé teszi a felületek utántörlését, a fertőtlenítő hatás csökkenése nélkül. További előnyei a ragyogó fény és a csökkentett újraszennyeződés.
Összetevők (a 648/2004/EK alapján)

100 g-ban hatóanyagként megtalálható:
7,0 g tejsav, 0,6 g didecildimetalammónium-klorid.
További hatóanyagok (a 648/2004/EK alapján): Nem ionos tenzidek < 5%, vízbázisú oldószerek, polimerek, szinezőanyagok, illatanyagok (Limonene, Benzyl Salycylate).
pH-érték (koncentrátumban): kb. 2,5
Felhasználási terület

Minden sav- és vízálló szaniter felületen és használati tárgyon alkalmazható, mint pld. armatúra, mosdókagyló, fürőkád, zuhanytálca, WC-csésze ülőkével és fedővel, válaszfal kerettel, tükör, csempe stb. zománc, kerámia, üveg, alumínium, sárgaréz, króm, nemesfém, műanyag és lakk-ból. Nem használható mésztartalmú felületekre, mint pld. márvány és betontégla.
Felhasználás

Felülettisztítás:
Durva szennyeződéseket (pld. vér vagy köpet) előzetesen el kell távolítani. A tisztítószert hígítatlanul kendővel vagy nem karcoló szivaccsal vigyük fel a felületre és dolgozzuk szét, majd bő vizzel öblítsük le ill. töröljük át. A WC-csésze tisztításánál a tisztítószert hígítás nélkül spricceljük a perem alá, WC-kefével dolgozzuk szét, rövid ideig hagyjuk hatni, majd öblítsük le. Fertőtlenítő tisztításnál a teljes felület benedvesítésére (pld. 4 ml/m²) és a hatóidőre (lsd. táblázat) ügyelni kell.