SBI-Pannon Kft.

Kiehl Patronal-Eco szaniter tisztítószer 1l

Termékadatok

KI-J403201

flakon

1

2.085,-Ft+ÁFA (2.648,-Ft)

Kosárba

Leírás

Kiehl Patronal-Eco szaniter tisztítószer 1l

Szaniter tisztítószer védő formulával

Napi szaniter tisztítószer, ökológiai savkombinációval. A felhasznált erős szerves savaknak köszönhetően egy kíméletes, gyors és gond nélküli tisztítást tesz lehetővé a szaniter egész területén. A savra érzékeny felületek, mint pl. krómozott vagy nem krómozott réz, zománc, különböző savra érzékeny műanyag tárgyak, eloxál és savra érzékeny természetes- és műkő felületek károsodhatnak.
Összetevők (a 648/2004/EK alapján)

Nem ionos tenzidek < 5%, szerves savak, vízbázisú oldószerek, színanyagok, illatanyagok.
pH-érték (koncentrátumban): kb. 1
pH-érték (felh. kész oldatban): kb. 4
Felhasználási terület

Szaniter területen minden sav- és vízálló felületen és tárgyon alkalmazható, mint pl.: kerámiából készült fali- és padlócsempe, mosdókagyló, WC-csésze, piszoár kerámiából, porcelánból vagy nemesacélból. Figyelem: poliamidból készült tárgyak és zománcozott kádak/mosdók ill. a mésztartalmú felületek (pl.: márvány) a sav által roncsolódhatnak.
Felhasználás

Az első alkalmazás előtt a szert tesztelni kell egy kevésbé szembetűnő részen.

Felülettisztítás:
A tisztítószert higítatlanul, nedves kendővel vagy nem karcoló szivaccsal vigyük fel a felületre és dolgozzuk szét, majd vízzel öblítsük ill. töröljük le. A WC- csésze tisztításánál, hígítás nélkül spricceljük a perem alá a tisztítószert, a WC kefével dolgozzunk, rövid ideig hagyjuk hatni, majd öblítsük le

vagy

adjunk 20 ml-t 4 liter hideg vízhez. A szert szivaccsal vagy kendővel vigyük fel és dolgozzuk szét, majd tiszta vízzel töröljük vagy öblítsük le.
Környezeti információk

Felülettisztítás: 1 – 5 ml / m²