SBI-Pannon Kft.

KIehl Blutoxol konyhai fertőtlenítőszer 1 l

Termékadatok

KI-J550302

flakon

1

3.289,-Ft+ÁFA (4.177,-Ft)

Kosárba

Leírás

KIehl Blutoxol konyhai fertőtlenítőszer 1 l.

Folyékony élelmiszeripari fertőtlenítő tisztítószer koncentrátum

Lúgos alapú, gyors hatású konyhai fertőtlenítő tisztítószer. Eltávolítja a zsírokat, olajokat és növényi ill. állati eredetű fehérjéket, ugyanakkor fertőtlenít is. Illatanyag mentes. Hatékonysága a DIN EN-normák alapján vizsgálva. Szerepel az IHO-fertőtlenítőszerek listáján. Szalmonella, lisztéria és norovírus ellen is hatékony. Megfelel az EN 1040, EN 1275, EN 1276, EN 1650 és az EN 13697 követelményeinek. Élelmiszeriparban ártalmatlan felhasználásáról tanusítvánnyal rendelkezik.
Felhasználási terület

Víz- és lúgálló élelmiszeripari padló-, fali- és munkafelületek, továbbá konyha- és munkagépek tisztítására és fertőtlenítésére.
Felhasználás

Az első felhasználás előtt a szert tesztelni kell egy kevésbé szembetűnő részen.

1 adag = 25 ml

A felhasználásra kész oldat elkészítése:

Az oldat mindig hideg vízzel készítendő! Adagolás a táblázat szerint.

    Az 500 ml-es szóróflakont hideg vízzel a jelölésig feltölteni, majd 1 adag koncentrátumot az adagoló flakonból vagy Kiehl-adagolórendszerből (pl. DosiExpress) hozzáadni.
    Az 500 ml-es szóróflakont az erre megfelelő KIEHLadagolórendszeren keresztül (pl. DosiStation, DosiJet) feltölteni.
    A 2 literes flakonból vagy az 5 literes kannából az erre megfelelő KIEHL-adagolórendszeren keresztül (pl. DosiStation, Arcantec, DosiJet) adagolni.

Fertőtlenítő tisztítás:
A teljes felületet fertőtlenítő oldatottal benedevesítjük (kb. 15 – 20 ml/m²) és tisztítótextíliával vagy tisztítógéppel szétdolgozzuk.

A felületeketet és konyhai gépeket, melyek közvetlenül érintkeznek élelmiszerekkel, a hatóidő után többször, alaposan forró ivóvízzel le kell öblíteni (pl. 40 – 60°C, 8 – 16 liter/m²).

Zsír- vagy fehérjemaradványok esetén a Blutoxolt megfelelő koncentrációban (hidegen) szétterítjük, majd a behatási idő után, súrolásnál a víztartályból forró vízzel visszük fel a felületre.

A szakszerűtlen alkalmazásért és az abból keletkező károkért felelősséget nem vállalunk.
Anyagszükséglet

Fertőtlenítő tisztítás: 0,5 – 3,75 ml / m² a felhasznált koncentrációtól függően