SBI-Pannon Kft.

Kiehl Diwa-Evo gépi mosogatószer 20l.

Termékadatok

KI-J567221

kanna

1

48.095,-Ft+ÁFA (61.081,-Ft)

Kosárba

Leírás

Kiehl Diwa-Evo gépi mosogatószer 20l.

Kimélő pohár-és edénymosogatószer

Folyékony mosogató koncentrátum az egy- és többtartályos ipari mosogatógépekhez. A DIWA-Evo tea, kávé ill. makacs ételmaradékok igen gyors és alapos eltávolítását biztosítja. A mosandó edényeken történő keményítő lerakódását tartósan csökkenti. A termék minden vízkeménységi foknál kimondottan hatékony, meggátolja a mészlerakódások képződését. A DIWA-Evo NTA, klór és foszfátmentes, így természetbarát és anyagkímélő.
Összetevők (a 648/2004/EK alapján)

Amfoter tenzidek < 5%, lúgok, korroziógátlók.
pH-érték (koncentrátumban): kb. 13,5
pH-érték (felh. kész oldat): kb. 10,5
Felhasználási terület

Felhasználható minden lúgra nem érzékeny porcelán, üveg, nemesfém és müanyag edényre és evőeszközre. Nem alkalmas alumínium, gumi és érzékeny dekorral ellátott edények tisztítására. Optimális hatékonyság elérése a DIWA-Pronto öblítő használatával együtt biztosított.
Felhasználás

A DIWA-Evo adagolása a mosogatógépben integrált adagolóval vagy egy programozott Kiehl-adagolóval történik. A legjobb eredmény eléréséhez a beállításnál figyelembe kell venni a helyi körülményeket (a víz keménységi foka, szennyeződés mértéke, mosogatógép típus). Adagolási mérték 1,5 – 5 gramm között / 1 liter vízhez.

Termékcsere esetén, az adagolókat és a hozzá tartozó kellékeket/ csöveket vízzel alaposan ki kell mosni.
Anyagszükséglet

Az anyagszükséglet a helyi adottságoktól és előírásoktól függ.