SBI-Pannon Kft.

Vileda PVA micro kendő, kék 5db/csomag

Termékadatok

VIL-143585

db

1

1.143,-Ft+ÁFA (1.452,-Ft)

Kosárba

Leírás

Előnyök:

• Könnyű siklás
• Kémiailag ellenálló
• Rendkívül tartós

A PVA micro egy innovatív, többfunkciós mikroszálas kendő, egyedi PVA bevonattal. Ideális minden kemény felületre pl. irodabútor, üveg, rozsdamentes acél stb. A PVA micro kendő csíkmentes tisztítást biztosít, miközben magas a nedvszívóképessége és rendkívül könnyen kiöblíthető, a kendő hosszabb ideig tiszta marad.

A PVA micro egy innovatív, többfunkciós mikroszálas kendő, egyedi PVA bevonattal. A PVA micro kendő csíkmentes tisztítást biztosít, miközben magas a nedvszívóképessége és rendkívül könnyen kiöblíthető, a kendő hosszabb ideig tiszta marad.

Vevőelőnyök:

Tisztítási teljesítmény. A PVA micro a legújabb mikroszálas technológiával készült tökéletes tisztítási teljesítményt nyújtva. Pl. könnyű üvegfelületről az új lenyomatokat eltávolítani.

Csíkmentes tisztítás. A felület gyorsabban, csíkmentesen szárad mivel a PVA micro kendő 50%-kal kevesebb vizet hagy a felületen, az általános kötött mikroszálas kendőhöz képest.

Tartós. A PVA micro kendő több százszor mosható.

Könnyű kiöblíteni. Vödörben történő öblítés után a PVA micro kendőben 40-szer kevesebb a részecske, mint egy általános kötött mikroszálas kendőben.

Nedvszívóképesség. A PVA micro kendőnek magas a nedvszívóképessége.