SBI-Pannon Kft.

AmbiPur spray Ocean Mist 2x300ml

Termékadatok

PG-10LY040074

dupla flakon

1

2.737,-Ft+ÁFA (3.476,-Ft)

Kosárba

Leírás

AmbiPur spray Ocean Mist 2x300ml

Jellemzők

Az Ambi Pur légfrissítő Odourclear technológiája révén megszünteti a szagokat, és kellemesen friss illatot hagy maga után, Az Ocean Mist illatát a reggeli napsütötte tengerparti sétákat kísérő, frissítő óceáni szellő ihlette, Nem elfedi, hanem ténylegesen megszünteti a makacsul beivódott szagokat, és kellemesen friss illatot hagy maga után, Lenyűgöző, kellemesen friss illatanyagok, Nem gyúlékony, 100%-ban természetes hajtógáz, Magas minőségű illatanyagok széles választéka
Termék információk

Az Ambi Pur légfrissítő Odourclear technológiája révén megszünteti a makacsul beivódott szagokat, és kellemesen friss illatot hagy maga után. Az Ocean Mist illatát a reggeli napsütötte tengerparti sétákat kísérő, frissítő óceáni szellő ihlette. Míg más légfrissítők csupán elfedik a szagokat az illatukkal, az Ambi Pur ténylegesen megszünteti ezeket, így Önt és vendégeit mindig finom illat fogadja. Továbbá a legtöbb légfrissítő veszélyes gázokat tartalmaz, míg az Ambi Pur 100%-ban természetes nitrogén-hajtógázt tartalmaz. Az Ambi Pur légfrissítő friss levegőként söpri ki a makacsul beivódott szagokat is, és kellemesen friss illatot hagy maga után, hogy otthona friss és üde érzetet keltsen, nap mint nap.

Próbálja ki az Odourclear technológiával ellátott Ambi Pur termékek széles választékát, az Ambi Pur textilillatosító és autóillatosító termékeket. Szintén próbálja ki az Ambi Pur 3Volution elektromos légfrissítőket, hogy megszüntesse a szagokat akár 90 napon keresztül.