SBI-Pannon Kft.

Vileda SafePlus Maxi adagoló szürke 250x180x220

Termékadatok

VIL-166920

db

1

12.542,-Ft+ÁFA (15.928,-Ft)

Kosárba

Leírás

Vileda SafePlus Maxi adagoló  szürke  250x180x220.

SafePlus takarítási rendszer

Bízzon a PLUS-ban - Az egyszer használatos mikroszálas törlőkendők adagolásának legbiztonságosabb módja

A prémium, nagy teljesítményű mikroszálas törlőkendők most egy innovatív adagolóval együtt érkeznek.  A SafePlus System Maxi  egy tisztítókendő-adagoló professzionális takarításhoz. A SafePlus MicronRoll Maxi mikroszál egyszerre tisztít és fertőtlenít. Egyszer használatosak, és a tisztaság legmagasabb szintjét valósítják meg.  A törlőkendőket mindenfajta felület gyors és nagyon higiénikus tisztítására tervezték, még a magas kockázatú területeken is, és a keresztszennyeződés kockázatának a kiküszöbölésére.  A SafePlus MicronRoll Maxit is gammasugárzással kezelik a nagyobb higiénia érdekében.

Eltávolítják a foltokat, a port és az olyan makacs szennyeződéseket is, mint a megszáradt testnedvek vagy az ujjlenyomatok. Kizárólag vízzel  képesek eltávolítani a szarvasmarha koronavírus 99,99%-át és a baktériumok 99,98%-át a felületekről, így nélkülözhetetlen tisztító eszközök.  Egyszerűen adjon hozzá tetszőleges fertőtlenítőszert, ezzel biztosítja a legmagasabb szintű higiéniát.
A tisztítókendő-adagoló termék előnyei:

    PLUS higiénia: Eltávolítja a baktériumok vagy csírák 99,98%-át és a szarvasmarha koronavírus 99,99%-át vezető mikroszálas teljesítménnyel
    PLUS biztonság: A leghigiénikusabb és leginnovatívabb tisztítókendő-adagoló rendszert kínáljuk a piacon, antibakteriális és önzáródó, rugalmas fedéllel
    PLUS rugalmasság: Használjon tetszés szerinti tisztítószert vagy fertőtlenítőszert, és készítse elő használat előtt
    PLUS funkcionalitás: Az előkészítés biztonságos és egyszerű, az eldobható mikroszálas törlőkendők tovább tárolhatók higiénikusan


Kiváló minőségű tisztítókendő-adagoló szakembereknek

A SafePlus Maxi adagoló a Vileda Professional legbiztonságosabb és leginnovatívabb tisztító törlőkendő-adagoló rendszere. A törlőtekercs egy politasakban van lezárva, és tökéletesen illeszkedik az adagolóba, ami további biztonságot nyújt az előkészítés, használat és tárolás során.

Az innovatív záró rendszer extra biztonságot és funkcionalitást nyújt Önnek. Az adagoló antibakteriális, önzáródó, rugalmas fedele garantálja, hogy soha többé nem marad nyitva. A rugalmas fedél tanúsított antibakteriális tulajdonságai biztosítják, hogy  80 autokláv ciklus után is antibakteriális marad.

Az új SafePlus System Maxi a legbiztonságosabb módon adagolja az egyszer használatos mikroszálas törlőkendőket. Higiénia szempontjából érzékeny területekre.
A tisztítókendő-adagoló és törlőkendők egyéb tulajdonságai:

    A törlőkendőket bármilyen fertőtlenítővel vagy tisztítószerrel használhatja
    Nedves körülmények között oldószerállók és szakadásállók
    Az Origo2 kocsival együtt használhatók

Abban az esetben, ha igény szerinti vagy alkalmi tisztításra van szükség, a SafePlus System Mini mini törlőkendő-adagoló a legjobb választás. A tisztítókendő-adagoló és törlőkendők javítják a tisztítószerek és -anyagok eloszlását.  Vegyszereket és tisztítószereket takaríthat meg, csökkentve az oldószer-hulladék mennyiségét és javítja az általános költséghatékonyságot.  A hatékony, egyszerű és higiénikus tisztítás érdekében. Szerezze be a professzionális tisztítókendő-adagolót, és máris elkezdheti a takarítási folyamatai optimalizálását!

 


Kapcsolódó termékek

  Vileda SafePlus MicronRoll Maxi (120 lap) 	kék 	28 x 30

Vileda SafePlus MicronRoll Maxi (120 lap) kék 28 x 30

Eladási ár:7.476,-Ft+ÁFA (9.495,-Ft)

  Vileda SafePlus MicronRoll Maxi (120 lap)  piros  28 x 30.

Vileda SafePlus MicronRoll Maxi (120 lap) piros 28 x 30.

Eladási ár:7.296,-Ft+ÁFA (9.266,-Ft)

  Vileda SafePlus MicronRoll Maxi (120 lap)  sárga  28 x 30.

Vileda SafePlus MicronRoll Maxi (120 lap) sárga 28 x 30.

Eladási ár:7.296,-Ft+ÁFA (9.266,-Ft)

  Vileda SafePlus MicronRoll Maxi (120 lap)  zöld  28 x 30.

Vileda SafePlus MicronRoll Maxi (120 lap) zöld 28 x 30.

Eladási ár:7.296,-Ft+ÁFA (9.266,-Ft)